O NOUA IDEE DE GRĂTAR, ÎN DOAR 6 MP


 

Când spațiul nu ne oferă prea multe opțiuni, avem tendința de a crede că nu se poate. Ei bine, sunt idei bune de pus în practică și pentru spațiile mici. Internetul oferă multe soluții, dar trebuie să fim realiști, în rezolvarea acestor probleme tot arhitectul este cel mai priceput.

În acest proiect am reușit să armonizez într-un spațiu mic de 6 mp, un grătar, un loc de luat masa/ bar, depozitare pentru scule de grădină, iar proprietarul intenționează să închidă cu rulouri de plastic pe timp de iarnă. Dacă pui și un reșou de exterior, poți face grătar la foc cu lemne tot anul. Sper că te-am inspirat cu această idee.

Aștept părerile voastre în comentarii, plus părerea voastră despre animațiile cu fotografii. Vă plac prezentările foto care rulează sau preferați varianta clasică ?

Nu uita, ca să postez noi idei bune, am nevoie și de suportul tău. Un like paginii de facebook, un share la articolele preferate pentru a le vedea și prietenii tăi sunt gesturile tale mici care mă ajută să continui. Ne vedem curând și sper că te-am inspirat !

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s