Idei de pat balansat pentru terasa sau interior !

 


Nici o terasă nu este completă fără un balansoar. La noi, sunt foarte populare leagănele din marile magazine, însă aceste idei te vor face să-ți dorești începerea unui proiect personal. Vine iarna, dar un astfel de pat balansat se potrivește și pe o terasă închisă, sau ai să vezi, chiar în casă.

De ce să cumperi un leagăn gata făcut pentru o terasă acoperită ? Mai bine nu am face asta și am folosi oferta magazinelor doar dacă dorim să așezăm obiectul în grădină. Cu 4 cârlige înfiletate în tavan când avem placă sau în grinzile de lemn ale tavanului, o sfoară foarte rezistentă și un suport de lemn frumos realizat, precum și pernuțe după bunul plac, putem realiza spații de relaxare demne de basm.


11fdb391fc12b51abb4ecb22e4b216e9.jpg

Această terasă acoperită este un living de vară foarte primitor. Leagănul este de fapt o bancă fără picioare prinsă în tavan cu cârlige metalice și sfoară. La perne, texturile și culorile sunt doar alegerea voastră.


03fed742fc9d1dbb159e58ae48d8f9e1.jpg Un leagăn făcut dintr-o bancă fără spătar. Prinderea în tavan este mereu din piese metalice. Sfoara care prinde de mai multe ori sezutul băncii are rolul de a asigura stabilitatea sezutului și orizontalitatea lui.

Dacă vreți să faceți un astfel de leagăn, design-ul lui este foarte plăcut dar necesită ceva mai multă migală pentru a nu ieși strâmb la final. Necesită multă atenție la fixarea sforii. În schimb prinderea de bancă s-a făcut prin introducerea sforii în găuri și apoi înodarea ei sub sezut. O formulă simpla si rezistentă.

 

 


 


03-diy-porch-swing-bed-ideas-homebnc.jpg

Patul rotund, cu pânză asemenea baldachin-ului, poate fi realizat pe un cadru cerc din fier, sfori țesute și de asemenea perne. Parcă ai tot sta vara pe terasă, sau chiar ai dormi afară în zilele mai călduroase când ai un astfel de pat.


d23bf9136ce7eb35bef6d5c1f53ad680.jpg

Același principiu de bancă suspendată dar de această dată cu lanțuri de metal. Alegerea materialului ține mai degrabă de potrivirea texturilor cu terasa. Fie că alegeți o soluție din sfori sau lanț, ambele sunt foarte rezistente.


e39fb733848816c84e0e7871c4946798.jpgPosibilitățile sunt nenumărate, sforile pot avea diveste dimensiuni, iar culorile trebuie doar să se armonizeze cu restul spațiului. Cu cât este mai colorat, mai înflorat sau în extrema cealalată a culorilor simple, cu atât impactul vizual este mai mare. Putem așeza lângă- plante, măsuțe pentru cafea și cărți , iar acesta va fi spațiul perfect pentru citit, relaxare sau băut cafeaua.

 

 433fb93a09dc0678173dd6b42e1f13d3.jpg

Astfel de mici leagăne pot fi realizate și la interior. Mi se par potrivite atât pentru living cât și pentru dormitor și mai ales în camerele copiilor. Dau o atmosferă romantică, mai ales dacă sunt accesorizate în sensul acesta, dar un astfel de obiect poate fi realizat pentru a se potrivi mai multor stiluri, așa că nu vă simțiți limitați. Dacă doriți puteți face ca leagănul să se potrivească perfect și la voi acasă. Desigur, funcțiunea lui este de relaxare datorită miscării line care survine miscărilor noastre și nu un loc de joacă asemănător celor din parcuri.


 

 

 


Dacă vă plac articolele, nu ezitați să vă abonați la blog. O puteți face prin email sau Facebook, în meniurile din dreapta articolului. De asemenea like sau share, pentru a mă sprijini și încuraja în munca depusă. Vă mulțumesc pentru vizită și sper că v-am inspirat.


 

 

 

 

 

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s