SAC, un design cât o tradiție !

SAC, este un proiect inspirat din tradițiile românești. Conceptul design-ului a fost influențat de vizitele celor două fete care au conceput designul, în gospodăriile tradiționale.

Mara Ciubotaru și Diana Singuran, sunt fondatoarele Mecanism, în cadrul căruia au lansat SAC, un fotoliu puf brodat cu motive tradiționale românești. După cum declară ele ”forma sa este inspirată din sacii cu recolte, întalniţi în gospodariile din zonele rurale, spicul de grâu fiind şi motivul broderiei de pe husa exterioară a SAC-ului. ”

DSC_0963.jpg

Conceput special pentru zonele de relaxare, SAC nu este un puf ca toate celelalte. Acesta nu își pierde forma, husa este detașabilă și ușor de spălat, iar utilitatea lui este similară cu a unui fotoliu obisnuit, fapt ce îl face potrivit pentru orice încăpere, fie ea terasă, living, sau zona de lobby a unei companii.

Personal, este locul meu preferat de fiecare dată când o vizitez pe Mara și recomand cu încredere fotoliul ca pe un acesoriu special pentru orice casă în care se potrivește un motiv tradițional. motiv pentru care am și ales să prezint pe blog munca celor două fete.

Sacul este disponibil în 4 nuanțe diferite iar dimensiunile unui fotoliu puf standard sunt 125x135x75 cm şi are o masă de 8,5-9 kg.


DSC_1173.jpg

DSC_1203.jpg


Produsul este alcatuit din doua huse şi compartimentat la interior pentru a oferi confort maxim:

Husa exterioară, brodată cu motivele tradiţionale, dispune de un fermoar lateral ascuns fiind astfel detaşabilă pentru a putea fi curăţată cu uşurinţă. Materialul husei este din in cu blackout şi căptuşită cu un alt material din in cu ployester.

Husa interioară, este compartimentată în două compartimente. Primul compartiment, de puf siliconizat, oferă confort zonei de şezut şi spătar. Corpul ia astfel contact doar cu zona soft, de puf, comportându-se asemenea unei perne. Al doilea compartiment, din biluţe de polistiren, formează baza solidă. Materialul husei interioare ce alcătuieşte compartimentele şi protejează compoziţia este din tafta.

DSC_1083.jpg

Pentru eventuala achiziționare a unui fotoliu puf, fetele de la Mecanism pot fi contactate prin intermediul paginii de facebook : Mecanism


 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s