Am fost cu echipa ”Visuri la cheie” la emisiunea ”Ce spun românii” la PRO TV

În anul în care am ajuns să lucrez pentru emisiunea Visuri la cheie alături de Dragoș Isăcescu, peisagistul emisiunii în primele 3 sezoane, am fost invitați să jucăm ”Ce spun românii” pentru o cauză nobilă. Am acceptat provocarea și puteți vedea aici cum a fost, dacă nu ați văzut emisiunea la PRO TV.

Poate părea un joc banal, însă când toată emisiunea se filmează cap coadă și totul se derulează contra cronometru, răspunsurile bune îți fug repede din minte.

Emisiunea lui Cabral este un joc de divertisment, și întradevăr toată experiența a fost una foarte distractivă, chiar dacă echipa adversă a celor de la Atletico Textila, ne-a bătut.

Experiența lor ca actori i-a făcut să fie mult mai degajați, iar ideile bune de răspuns le-au venit mai ușor. Au avut și puțin noroc, mai ales că ne-au luat punctele unei etape deși echipa noastră, Visuri la cheie descoperise toate cuvintele, mai puțin unul.

Oricum, ne-am distrat cu toții și am fost acolo pentru două cauze nobile. Chiar dacă nu am câștigat am ajutat cu puțin și ne-am distrat împreună cu Cabral, și probabil am distrat puțin și publicul de acasă.

Îți atașez un link unde poți vedea parcursul jocului din emisiune. Dă clic pentru a vedea emisiunea aici . Sau dă play la clipul de mai jos.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s